Konferenslokaler

Det är viktigt att lokalerna man ska hålla sin konferens i håller måttet. Inte bara ska de vara rymliga, luftiga och inspirerande, de ska också innehålla alla hjälpmedel och teknisk utrustning man kan tänkas behöva – och bekväma bord och stolar.

Här på Ivögården finns konferenslokaler som kan husera 10-120 deltagare. Det finns flera olika rum som kan möbleras om efter smak och behov. Alla våra konferenslokaler har Wi-Fi, stereo, whiteboard, projektor, konferensblock och pennor. En fruktkorg och uppfriskande mineralvatten bjuder vi alla våra konferensgäster på.

Mat

Ivögården lägger stort fokus på maten. Vi använder bara närodlade råvaror som producerats med vettiga metoder. Inga halvfabrikat kommer över tröskeln hos oss och när du håller konferens här så bjuder vi på inte mindre än fem mål mat om dagen – på tider som du väljer.

Våra gäster är alltid välkomna att komma med menyförslag, vi är flexibla och villiga. Annars ställer vi gärna samman menyer själva också, som vi lovar att ni inte blir besvikna på. Finns det önskemål om särskild kost så ordnar vår erfarna köksmästare detta.

Ivögården har fullkomliga alkoholrättigheter.

Wi-Fi

Som modern anläggning erbjuder vi givetvis gratis internetuppkoppling i gårdens alla hörn. Vi har snabbt Wi-Fi för att möta den moderna människans krav på kommunikationsmöjligheter. Internet kan behövas för konferensens framgång, men också för varje besökares privata tid. Twittra, Facebooka, Instgramma, eller håll koll på e-mailen, nyheter och annat viktigt medan du är hos oss på Ivögården. Vi kombinerar det bästa av alla världar.

Ivögården

Kungagårdsvägen 17-3
290 34 Fjälkinge

044-25 33 455
070- 797 92 73

Kontaktformulär

Om oss

Ska du arrangera en konferens i Kristianstadområdet, och känner för att göra något utöver det vanliga? Välkommen att kontakta oss på Ivögården!