Aktiviteter

Tobbes Event

Ivögården samarbetar med Tobbes Event för att göra din konferens alldeles oförglömlig. Tobbe Event har ett brett utbud av aktiviteter för alla åldrar och smaker. Svetsa samman ert arbetslag genom teambuildingaktiviteter och utmaningar av varierade slag.

Bland aktiviteterna hos Tobbe finns bland annat nedanstående att välja bland.

Kanotpaddling, fisketur i båt, vattenskidor och fiske på land

Med underbara Ivösjön som omgärdar Ivön och Ivögården ges en mängd möjligheter till vattenbundna aktiviteter som fiske, båtturer och bad m.m. Den aktiva, naturälskande gruppen har massor att hämta!

Matlagningskurs, matlagningstävling, marmeladskola och ostprovning

Ligger intresset i köket så finns det också massor av roliga aktiviteter att välja bland. Vi anordnar matlagningskurser med varierade teman, som givetvis anpassas efter er, och vi har fruktansvärt roligt de gånger en matlagningstävling á la Sveriges Mästerkock går av stapeln. För att testa smaklökarna fixar vi också marmeladskola och ostprovning – allt efter era önskemål.

Historisk vandring

En mycket omtyckt aktivitet är fossilvandringen som leder en runt den ljuvliga Ivön och tar en tusentals år tillbaka i tiden.

Bad i vedeldade tunnor, träningspass i naturen, fotboll och innesporter

Bland andra aktiviteter så finns bad under öppen himmel i våra vedeldade tunnor – en upplevelse som är så rofyllt och avkopplande att det knappt går att beskriva. Vi arrangerar också träningspass med instruktör ute i naturen, samt fotbollsträning. Den som gillar inomhussporter som biljard, pingis och dart har också något att sysselsätta sig med – kanske som lättsam, social avkoppling efter en heldag på sjön?

Skidor i Vångabacken

Är det vinter och snö så är möjligheterna till utförsåkning i Vångabacken goda. Kanske är du redan van skidåkare, eller så är du sugen på att vigas in i denna underbara värld.

Ivögården

Kungagårdsvägen 17-3
290 34 Fjälkinge

044-25 33 455
070- 797 92 73

Kontaktformulär

Om oss

Ska du arrangera en konferens i Kristianstadområdet, och känner för att göra något utöver det vanliga? Välkommen att kontakta oss på Ivögården!